Söndag?

Jag blir nästan rörd över hur många som varit inne och läst mittblogg-inlägg om Hair vs Hair, det ger mig styrka att så många verkar bry sig så Tack! Har haft en känsla av att det är söndag i dag, men gillar söndagar så det har inte varit någon nackdel:

Inköp

Det finns två stycken (kanske finns fler som jag inte känner till) butiker med svenska ”specialiteter”. Ni vet sådant man saknar när man inte bor hemma i Sverige. In i bilen med Pappa och iväg till Scandi Market som är en av de två butikerna. De ligger båda i Nueva Anadalucia, det är där flest svenskar bor.

Butiken är ju inte direkt en ICA Maxi men man hittar det mesta av det där man saknar i vardagen. Allt från lösgodis till isterband:)

Till högtider tar de alltid hem eller gör själva de där absolut nödvändiga. De gör tex egna semlor. I dag köpte vi deras egeninlagda sill, hovmästarsås och lite lax så nu kan vi fira lite ”äktasvensk påsk. Lite lösgodis blev det oxå, vilket jag måste erkänna att jag redan ätit lite av. 

Vi köpte inte en burk ABBAs inlagda sill utan deras egna inlagda, hoppas de är duktiga på att lägga in sill. Halvdan sill så är ju bara hälften av maten kvar (laxen).. Vi kör bara sill och lax eftersom det bara är en lunch.Sillen såg god ut i alla fall. 

Det börjar blomma överallt nu så man känner riktigt att snart så är det varmt på riktigt varje dag.

Det går ett par bra svenska serier på TV nuförtiden. En del bättre än andra. Om ni inte ser på Bonusfamiljen tycker jag att ni ska göra det. Den är riktigt bra. Ingen Reality utan en helt ”vanlig” serie helt enkelt. För övrigt saknar jag verkligen Solsidan och filmen kan jag ju inte heller se. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *