Vi fortsätter väl med..

H&M, aktien sjönk ytterligare 5 i dag vilket var mer än marknadens förväntningar. Dom har ett lager som är värt 135 miljarder vilket räcker till rätt så många köp. Väldigt många köp för att vara exakt.. Man presenterade i dag att man med start kvartal ett 2019 ska börja bygga om och modernisera sina butiker som en huvudåtgärd. Det är säkert viktigt och en bra åtgärd men eftersom näthandeln ökar lavinartat borde de lägga väldigt mycket kraft och initiativ där. Kraven på Karl-Johan Perssons avgång ökar inte helt oväntat.

Lite mindre..

..både vad gäller storlek och lyx är nog Camilla Läckbergs lägenhet jämfört med Katarina Martinssons. Men den ser ut att mer än duga. Lite avundsjuk blir man ju på ”skoskpået” både praktiskt och snyggt. Lägenheten ligger på Södermalm och ser trivsam ut, ingen tacky lyx utan rent och snyggt. Men har ju inte sett hela..

Jag har alltid varit rätt så bra på siffror, framförallt att komma ihåg dem. Namn däremot är jag helt pusel på: Melani heter inte Melani, hon heter Melania. Får vi Sevim jag kan komma håg det (om det nu är nödvändigt)

I dag är det två väldigt lättade killar med anhöriga som sitter på en pizzeria och äter pizza och dricker öl. Dom är i 25-årsåldern och har i 20 levt med anklagelsen att det var dom som bragte fyraåriga Kevin om livet. När nu fallet 20 år senare prövats på nytt frias de helt. Om de nu är oskyldiga, vilket vi får utgå ifrån eftersom de friats måste det vara med bladade känslor. Lättnad över att bli friad från anklagelse för något man inte gjort. Ilska över att man på så lösa grunder hållts ansvariga/anklagade i 20 år. Det är ju i princip i hela deras liv. Ett stort skadestånd lär vänta, en tröst men inget som kan kompensera att under 20 års tid blivit utpekade som Kevins mördare.

Fick äntligen till med naglarna så nu har jag riktigt snygga naglar en röd färg. Kommer bli supersnyggt om man får lite färg på händerna. I dag var det riktigt sommarväder så snart dags att börja sola lite..’

Det som däremot

..är en total katastrof är mina fötter/tånaglar så fotvård bara måste till innan den riktiga solperioden kommer. Fötterna tog mycket stryk under förra årets sommarjobb pp Fredriksborg.!’

Lite fotvård och klacktränining så har jag kommit en bit på vägen..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *