Testvinnare..

..så här efter en lång, mörk och glåmig period kan det kanske vara dags att ta hand om utseendet lite. Har kollat runt lite för att hitta lite testvinnare, alla har fått betyget 5;

Den sista bilden fick texten inte plats på men det är en scrubcreme får Rituals som heter Express your soul body scrub. Perfekt att skrubba hela huden riktigt ren så att tex solen tar bättre när man solar. Rituals har för övrigt bra produkter, även bland annat ”doftpinnar och doftljus”

Dior ska tydligen vara bästa nagellacket, kostar väl runt 250 kronor och en product Color Blendee foundation den bästa foundation. Slutsatsen är att det verkligen inte  är det dyraste som är det bästa, med några undantag.

Rengöringskrämer

I dagens nätupplaga ax Expessens nätupplaga recencerades rengöringskrämer. Förutom Björk & Berriers är det i alla fall för mig okända produkter och varumärken, några priser angavs inte heller så de kanske är svindyra. Själv använder jag just nu Mary Kay, det är som home shopping och säljs inte i butik. Kan hur som helst rekommendera den, bra och prisvärd.

Succé för Lasse

Lasse Berghagen har ju gått och blivit barnboksförfattare, efter tips och kontinuerliga råd av sitt ena barnbarn. Jag vet inte hur de säljer i butik eller så men produktiv verkar han vara, tror bok nummer fyra är på väg nu om den inte redan kommit. Nu har han fått en beställning av hamburgerkedjan MAX250 000 böcker. Det är ju hur mycket som helst, de har säkert fått ett bra pris på en sådan stor beställning men det lär ändå ge ordentligt med ”klirr i kassan”. Med tanke på hamburgare som inte är det nyttigaste som finns tycker jag att de borde valt en bok ur serien. Saga Sagor. Josefin Sundström har tillsammans med bland annat Prins Daniel skapat en bok om Saga och vikten av att motion/röra på sig, det tycker jag hade varit en perfekt kombination. Men det kanske mest är för att jag tycker så mycket om Josefin, MAX vill väl inte så ”erkänna” att hamburgare inte så nyttigt och sätta det i koppling med behovet  av motion. Oavsett så är nog Lasse Berghagen mer nöjd..

Snart börjar

Google börjar tappa annonsörer och det är något som kommer fortsätta om inte Goole agerar och det på på rätt sätt. Goole är ju som så många andra  grymt beroende av annonsörer och annonsintäkter så det är säkert det som kommer få dem att agera vettigt (även om aldig kommer erkänna att det var den huvudsakliga

Regn, regn & åter regn..

I dag har det varit uselt väder från morgon till kväll. Vid 14-tiden blåste det upp och började regna rejält och det har hållt i sig sedan dess. Så här dåligt väder som vi haft är det ingen som man kan minnas att man haft. Det bara måste vända snart.  Har varit trött  i dag oxå, hoppas det är vädret och att jag inte håller på att bli sjuk igen..

Var och helghandlade med Pappa i dag. I kväll blev det den asiatiska favoriträtten med gambas. Skulle man köpa ingredienserna till den i Sverige skulle den vara allt annat än billig så på mycket livsmedelsprodukter är det verkligen  stor skillad så lätt hålla ”matkassen”långt under svenska priser varje månad. I morgon blir det ”supersvenskt” – fiskpinnar och spenat. Har blivit mycket bättre på att både variera kosten och äta mer grönsaker här. Hade ju gått upp så mycket vikt av någon medicin  i Sverige men tappade 15 kilo under sjukhusvistelsen så jag måste få ner kläder som har rött storlek. Kan ju knappast gå och köpa nya sommarklänningar/kläder etc när bad redan har sådant som passar. Var som tur var inte så korkad att jag lämnade allt i min normala vikt i Sverige så det går än så länge går ingen klädnöd på mig men sommarklänningar/kläder måste  jag åka hem och hämta. Behöver oxå bli av med och sälja lite grejer som stod i ”vagnhallen” som vi ju  inte längre ha har kvar. Tyvärr inte så himla mycket sälja men en del finns det..

xoxo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *