Slöhet & Talang..

I dag har jag varit riktigt trött och slö. Somnade inte förrän 05.00 i morse så det kanske inte är så konstigt att jag är typ mer än trött. Tagit en lång promenad i solen på strandpromenaden med hundarna så då var de superlyckliga. Har nu oxå lagt in alla telefonkontakter med passande bild i den nya telefonen, så överambitiöst men men..

Talang

Tittar på  Talang för första gången den här säsongen. Har än så långe ingen direkt favorit men kan bli imponerad av såå unga tjejer med fantastiska röster. Ja, vi får se vem som vinner. Just nu en kille med sifferminne, imponerande men en ganska tråkig talang som det inte är speciellt lätt att göra något ”kommersiellt” av. Men frågan är vad syftet med tävlingen är? Är det att hitta en unik talang oavsett vad man kan använda den till eller är det att hitta en talang som  man ”kan göra något av” Inpinerande var det hur som helst med sifferkillen och att han har talang för siffror och minne är ju odiskutabelt.’

Nordea till Finland

Det ser ju ut som om Nordea flyttar huvudkontoret till Finland, tror 95% var för det på bolagsstämman. Flytten kommer kosta ca 500 miljoner kronor och ingen på svenska Nordea ska påverkas (men det tror jag nog inte riktigt på).. Varför flyttar man? Jo, den huvudsakliga anledningen är att Sverige inte är med i EU:s bankunion. Att det skulle vara av skatteskäl förnekas bestämt.

Det blåser vidare..

Med dunderkort varsel ställde Google-chefen Anna Wikland in sin föreläsning. Det var förstås fler föreläsare men besökarna som betalat 7 000 kr per biljett blev förstås besvikna. Hon måste inse att de inte kan ducka hur länge som helst och ta sitt ansvar för att undvika spridning av olämpligt material på Youtube.

I morgon åka och handla med Pappa, jobbigt att släpa dricka även om livsmedelsbutiken ligger nära.

I dag informerade TV4 om att de lägger ner Bygglov,de måste ha något nytt koncepttänk med tanke på Martin Timell och Äntligen hemma. Ja, det lär vi få höra talas om. Kanske tittarsiffrorna sjunker på den typen av program, de har ju hängt med ett tag och det kanske är dags för något nytt. Rätt vinnare i Talang ”by the way@ Tänk att hon bara är 15 år och lärt sig sjunga på det sättet via youtube, så en hel del nytta finns på youtube oxå så klart..

xoxo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *