Apelsiner & annat..

 1. Börjar det inte lite väl..

 ..mycket om Famijen Wahlgren. Går inte en dag typ utan att det skrivs något mer eller mindre intressant om dem. Oftare mindre intressant om jag ska vara ärlig. Årets bottennapp är en av kvällstidningarnas artiklar om att det hemma hos Bianca luktade illa, var rörigt och att hon inte dammsugit sedan i somras. Tydligen tyckter Pernills det var väldigt kul eftersom Bianca alltid klagat på att det var rörigt när hon bodde hemma. Särskilt kul tycker jag nog inte att det är, snarare sorgligt att vi slösar mediautrymme på sådant här..

Lite kul

..är det för Biancas skull att den annars rätt så griniga kritikern Anders Nunstedt verkligen berömmer Bianca för hennes medverkan/prestation i Talang. Han väl den sista personen jag trodde skulle berömma någon i familjen Wahlgren. Han kanske givit Pernilla jättebra recensioner för hennes show oxå, det har jag ingen koll på.. Talang har för övrigt tappat 200 000 tidigare sen förra säsongen. Inte förvånad. Blir heller inte förvånad om det liksom Äntligen hemma med Martin Timell bli den sista säsongen. Äntligen hemma kanske fortsätter fast med annan programledare. Höga tittarsiffror och ingen är oersättlig..

Mindre kul..

..är det alltid med skilsmässor. Nu är der dags för Donald Trumps son vars fru vill skiljas och har lämnat in en skilsmässoansökan. Fem barn har de tydligen så inte rn helt lätt uppgift att bli ensamstående mamma men han kanske jobbat så mycket innan att det inte blir någon skillnad. Pengar saknas ju inte helller så hon kan väl ha en hel stab av barnflickor.. För en ”vanlig” fembarnsmamma i tex Alingsås hade det i princip varit en omöjlighet..

Venedig

Läste om drömstäder man bara måste besöka, med på den listan fanns Venedig och det kan jag förstå. Med sina gamla byggnader, kanaler mm så är det en magisk stad. Jag har varit där 4-5 gånger fast bara på dagsutflykter (bodde ju ett år i Italien) och gång var jag där med familjen. Det känns som en resa långt bakåt i tiden och något man aldrig upplevt förut. Precis som i alla städer finns turistfällor;

 • Dyra gondolturer på stadens kanaler, kanske prisvärda trots det höga priset.
 • Marcusplatsen (eller stavas det Markusplatsen). Vacker miljö men en kaffe kostar en halv förmögenhet på någon av torgets uteserveringar. Dessutom är det duvor precis överallt som inte direkr förhöjer upplevelsen.

Om ni nu hoppar över en kaffe eller lunch på Marcusplatsen tycker jag ni ska ha med ett Venedig besök på er Bucket list.. Glöm inte Marbella på din Bucket list heller 😍

Efter en mulen och trist dag kom solen på eftermiddagen. Vilken skillnad det blir.. Promenad till Pappa och som ni kan se så är det apelsiner på varenda apelsinträd. Nu kanske det inte dignade av apelsiner  på just der här trädet. Lite skillnad med apelsinträd mot slask och snö i Sverige..

Tillbringade kvällen hos Papps som bjöd på jättegod middag. Han bor verkligen bra, 3-4 minuter till stranden och lagom promenadavstånd in till stan/gamla stan. Perfekt läge med närhet till allt..

Har lagt massa tid på att lägga in alla kontakter i den nya telefonen. Har till och med varit så överambitiös att jag lagt in bilder till alla kontakter men ät inte riktigt klar. Slöseri med tid kan man ju tycka men det blir så mycket finare så.  Nu trror jag att jag behärskar det mesta med andriden, men inte hur man gör en skärmldumo och beskär bilder. Någon som hjälpa Europas minst tekniska person?

xoxo

 

 

 

3 reaktion på “Apelsiner & annat..

 1. Bengt

  Hej Eva!
  Känner mig kallad igen 🙂
  Skärmbild på Androidtelefon beror på vilken telefon och modell man har (det kan vara lite olika). Min Samsung S7 tar skärmbild genom att jag håller inne av/påknappen och hemknappen samtidigt några sekunder. Kan vara annorlunda på din telefon.

  Svara
 2. Eva P Inläggsförfattare

  Så var det på min IPhone oxå men inte på den här – får resta mig fram, annars gå och fråga i butiken.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *