Tårtgeneralen & toppjobb inom FN

Det har hänt lite blandade saker i dag..

Det har varit 18 grader i dag, mestadels mulet men snart kommer solen och värmen. Varit lite strul med internet/wi-få så varit där för att få det fixat så efter två timmar funkade allt igen. Missade halva Sveriges mästerkock men det är ju inte direkt någon katastrof. Hittade osten Provoleta som man har i ugnen och är typ en förätt – har ätit det många gånger på restaurang tidigare. Gjorde hur som helst Provleta till förätt i dag och en enklare varmrätt. Man ska väl inte säga så om sin   egen matlagning men det blev verkligen gott. Provoleta blir det hur som helst många gånger till, perfekt som lunch oxå.

Tårtgeneralen

I kväll var det premiär för Filip & Fredriks film Tårtgeneralen, det låter ju som om det skulle kunna vara en ” tramsig” film men den verkar överlag ha fått väldigt bra recensioner. Robert Gustafsson skulle ju gjort huvudrollen men hoppade av eftersom han inte tyckte manuset höll måttet, han gjorde nog en felbedömning där eftersom filmen får så bra recensioner. Det är ju inte heller för att han bara gör super kulturella grejer, det är ju bara att se på Rolandz och hans deltagande i farser..

Familjen Persbrandt var så klart på plats…

Såklart de är på plats på en premiär, det är inte bara Mickes ”premiär” både Sanna och Mickes mamma Inga-Lill är med i familjen som statister. De är snart en fyrabarnsfamilj, Sanna är ju gravid och så har de Olga från Sannas relation med Wille Crawford. Någon utyrymmesbrist har de inte med tanke på den stora gården de köpte för ett tag ett sådant så nu har de blivit en riktigt ”bo på landet” familj men har Sannas lägenhet i stan kvar så de kan vara stadsbor i bland om de känner för det. Nog om det, känner dem inte – bara mamma Inga-Lill men inte så att vi är bästisar direkt men hon är en både rolig, trevlig och lite tokig kvinna:)

Nytt toppjobb 

Ytterligare en minister lämnar regeringen. Den här gången Åsa Regne’r som fått det jobb hon sökt som biträdande chef för FNs kvinnoorganisation. Alltid bra med svensk representation i internationella organisation

…och ännu bättre när det är kvinnor. I ikväll var det dags för ”galan” Näringslivets mäktigaste kvinnor. De 125 ”mäktigaste kvinnorna listas från 1–125 och ”galan hålls på Internationellakvinnodagen 8/3. Som VD på Cloetta Fazer var jag med på listan, på plats 42.  I år ser det ut som om de valt ut två kvinnor årets mäktigaste Kerstin Nessius som är VD för tredje AP-fonden och Isabella Löwengrip (för många mest känd som Blondinbella) med sina företag Löwengrip Invest, Flattered (skor) Löwengrip Care & Colour (skönhetsprodukter). Hon är garanteranterat den yngsta kvinnan som utsetts till näringslivets mäktigaste kvinna (26 år).

xoxo

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *