Vad hade de på sig?

Så var då Oscarsgala avklarad för i år..

Till att börja med kan vi tyvärr konstatera att det inte blev någon Oscar till Sverige, men det är inte så dåligt att blli nominerad så det är verkligen något att vara stolt över även om han inte vann..

Vad hade då ”stjärnorna” på sig?

Ett litet axplock av gårdagens galakläder:

Som ni kan se verkar det ha varit en väldigt blandad kompott men om man gör någon slags genomsnitt verkar metallic, vitt, guld och glamour varit den vanligaste kombon.  Svarta byxor och sammetskavaj var det nog bara en gäst som hade – inte så mycket Oscarsgala över det..

Är all reklam bra reklam?

Det sas ju alltid, åtminstone förr, att all reklam var bra reklam och då räknades även olika typer av artiklar mm in. Det finns nog både en och två som fortfarande tycker att det ligger sanning i det. Bara för att tex ett varumärke får uppmärksamhet så innebär det långt ifrån att det är positivt. Det tror jag nog bara är en eller två som tycker i dagens samhälle:). Men om vi håller oss till det som är just ”reklam” – annonsering för olika produkter och varumärken i TV, annonser eller annat så finns det nog en del kvar som fortfarande tycker att all reklam är bra reklam.. Jag förstår att både annonser och reklamfilmer utformas efter den målgrupp man vill nå och att jag ofta inte är i målgruppen men slås ändå av hur mycket usel reklam som produceras. Reklam jag inte vill att det ska finnas en målgrupp som uppskattar för. Dagens reklam domineras av reklam för alla de otaliga spelbolag som poppar upp som svampar ur jorden. Utan att överdriva tror jag att typ varannan reklamfilm är för just spelbolag, de måste tjäna enorma pengar eftersom de har råd med så mycket TV-reklam. TV-bolagen är överlyckliga eftersom de innan spelbolagens tid tappade fler och fler annonsörer. De enda som inte är supernöjda, förutom en procentuellt lågt andel) är spelarna som förlorar och förlorar. Undrar just hur mycket spelberoendet ökat nu när det blivit så lätt att spela på dator och mobil – rätt mycket skulle jag tyvärr tro.

Sedan finns det bra annonsering oxå, som är snygg och med ett vettigt budskap. Bra reklamfilmer oxå så klart. Hur som helst så tycker jag att det här är ett exempel på en bra annons. Den kanske inte får gemene man att rusa till affären för det är inte en annons som lockar med pris utan syftet är att bygga varumärket. Att de använt Mikael Persbrandt försämrar ju inte direkt annonsen..

 

 

xoxo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *