Rolandz – is he crazy?

En brittisk tidning tippar Rolandz som vinnare av hela Eurovision.. Nog för att jag var övertygad om att den skulle gå direkt till final, rakt in i den svenska folksjälen men att nå hela Europas folksjäl känns lite långsökt. Galnare saker har ju hänt och Rolandz är ju galna och låten kanske passar Europa. Själv tycker jag reportern är just galen.

Grannen ringde på tidigare och frågade om vi sett hennes katt, vilket vi inte gjort. Den hade försvunnit och hur hon än letade och lockade så kunde hon inte den. Jag hoppas att den lilla katten smugit i väg på date och snart (eller redan) är tillbaka. Det kan låta oförståeligt för någon som inte har husdjur men det är känns precis lika hemskt som om ett barn är borta. De blir verkligen likvärdiga familjemedlemmar,som vem som helst i familjen. Hoppas verkligen den kommit hem nu..

I natt är det dags för årets Oscarsgala. Kommer inte hålla mig uppe och även om jag tycker att det är kul att både se alla vackra klänningar och vilka som vinner. En sådan klänning som någon av de stora skådespelerskorna har kostar väl ungefär lika mycket som jag lägger på kläder på typ tio år och modehusen slåss om att få Julia Roberts, Nicole Kidman och alla de andra att bära just deras klänning..Självklart utan att betala en dollar..

 

Får väl se i morgon vad de olika stjärnorna hade på sig och vilka ”betyg” de får.. Men oavsett val av klänning så tycker jag Jennifer Aniston är så otroligt vacker. Hon kan vara galaklädd till tänderna, sminkad till tänderna eller en mer naturlig i en enkel utstyrsel hon är ändå lika vacker.. (Ja, jag förstår att hon är stylad på alla bilder men mitt i allt finns det något naturligt vackert över henne).

Bland alla Hollywoodstjärnor, galaklänningar och allt annat i cirkusen kring Oscarsgalan måste vi komma ihåg att hålla alla tummar och tår vi har för Ruben Östlund. Han är ju nominerad i kategorin bästa icke-engelspråkiga film och borde ha en god chans att vinna men det är ofta de mest konstiga filmer som vinner den kategorin. Anyway tummar och tår hålls ordentligt!

xoxo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *