Apropå på det där..

..med H&Ms tröjor.. Vad är det som hindrar att mamman tar med sig sin dotter till killarnas avdelning och väljer att köpa en tröja en True Hero texten? Tanken från H&Ms sida var förstås en tröja för tjejer och en för killar och det var ju det som kritiken riktade sig mot men att handla blandat på både tjej- och killavdelningen är väl verkligen jämlikt..

En som (förutom Måns Zelmerlöw som säger att Felix Sandman är den enda som har en chans till en topplacering i Eurovision) är Felix Sandman själv. Vi får väl se först hur det går i den svenska finalen. Det är inte ofta någon från andra chansen vinner finalen men jag vill minnas att Shirley Clamp gjorde det i ”i tidernas begynnelse”. Att han ställde upp som soloartist borde väl innebära att The FOO & Os är nerlagda. En av medlemmarna hoppade ju av tidigare för att satsa på annat inom branschen. Stora satsningar från skivbolag med bla USA turne’ verkar inte ha lyckats så bra som alla inblandade hoppats på. Det där med Boy Bands har nog haft sin era ett tag framöver.

Det har ju oxå varit aktuellt med Årets bild och årets vinnare är en kvinna vilket tydligen inte heller skett sedan ”tidernas begynnelse”. Inte helt oväntat var det en bild från den hemska aprildagen med terrordådet i Stockholm. Det där med foto och fotografering tycker jag verkligen om, ska nog börja lägga lite mer tid på det och träna upp mina ”skills” – man kanske kan lite lite duktig:)

Det finns flera kategorier i Årets bild (förutom den som blir just Årets bild. Här är några exempel på dem som vunnit dessa kategorier:

En bild säger mer än tusen ord.. Hur de här människorna har det och vad de upplever är helt omöjligt att sätta sig in i och förstå. Tänk hur orättvist världens resurser är fördelade..

Här är några 90+ i Nacka som inte givit upp och bara sitter i en stol, löser korsord, tittar på TV och bara väntar på att dagen ska gå. Det är väl ändå rätt coolt att hålla sig i trim och vara så aktiv när man är över 90 år. Inte ens jag som är 50+ ser till att hålla mig i trim på rätt sätt, får nog ta och lära mig av dessa herrar..

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *