Myhrer!

Så tog vi ännu en guldmedalj – det var faktiskt oväntat och jätteroligt. Långt från norrmännen ligger vi verkligen, de är ju helt oslagbara. Så här långt ett rätt bra OS för Sverige måste man väl ändå säga..

Tyckte bara den här bilden var så härlig. Tänk så mycket glädje och känslor en ”liten” Melodifestival kan åstadkomma. Jessica Andersson bröt trenden att etablerade artister åker ut eller i bästa fall hamnar i Andra chansen. Kommer ihåg första året med Andra chansen., sändning från Rival med Lisa Marklund som programledare – rena katastrofen. Inga framträdande var det heller man fick se lördagens inspelning. Andra chansen har med andra ord utvecklats positivt. I övrigt får jag en känsla av att produtionsbudgeten för årets Melodifestival är ordentligt neddragen. En deltävling kvar innan det är dags för Andra chansen och final. Årets Idol-vinnare verkar verkligen ha gått hem hos det svenska folket, skulle inte förvåna mig om han står som slutlig vinnare. Fast det är klart vi har ju den Internationella juryn oxå, lite mer Benjamin Ingrosso stuk över det.

I morgon till Estepona och Carrefour. Ska köpa de galgar som saknas sedan är garderoberna ”perfekta”. Vi ska även ta en stadstur, de har tydligen rustat upp rejält och gjort jättefint. En liten lunch där blir det nog oxå. När vi var på Web byrån (som ligger i Estepona) såg jag på håll en vad som såg ut att vara en jättefin klänning. Lite hippie-stuk över den så den ska jag nog ta mig en titt på oxå..Var ett tag sedan med en ”utflykt” så det ska bli kul.

Var ju hos läkaren i dag. Bra värden men de hade upptäckt att kroppen hade brist på en vitamin (Folanin eller vad den hette) så den måste jag tydligen börja ta med en gång). Nu kan jag dra ner rejält på läkarbesöken om inte symptomen kommer tillbaka. Det har verkligen varit en tuff period men det finns många som har/har haft det mycket värre..

xoxo

 

2 reaktion på “Myhrer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *