Söndagsvila..

Inte för att jag kan vara så väldigt aktiv övriga dagar men jag försöker träna och göra framsteg varje dag. I dag tar jag en vilodag och tittar på skidor. Det gick inte riktigt som förväntat för Charlotte Kalla, men man kan inte vinna jämt..

Här skiner solen med klarblå himmel, just i solen är det riktigt varmt. Temperaturen är verkligen behaglig både dag och kväll. Vi var ute vid åtta-tiden och tog en träningspromenad med rullatorn häromkvällen – hade bara en kofta på mig, mer behöver man inte.

Julen närmar sig med stormsteg. Blir en annorlunda jul utan familjen men vi kan nog få det mysigt ändå. Har inget julpynt och kommer inte köpa något heller, har så mycket hemma i Sverige. Blommor kommer jag däremot köpa.

Ska göra lite nytta i dag och fixa med kläder och hänga in i garderober. Allt tar mycket längre tid när man inte riktigt har orken.

Karisma och Tintin trivs verkligen bra här, de älskar vädret. Det har väl regnat typ tre gånger och då vill de inte gå ut:)

xoxo

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *