Ännu mera..

..Anders Borg..men nu har polisanmälan lagts ner eftersom det vare sig fanns målsägande eller vittnet. Att han betett sig illa står nog klart men det verkar vara en massa rykten det mesta. Nu har nyheten även nått de stora internationella tidningarna.. Han har det inte lätt ex-minister Borg..

I dag har jag nog haft sommarens slöaste dag men tar igen lite nu med tvätt mm. I kväll är det soffhäng och friidrott som gäller. Tydligen ska en 200 meters löpare som missade kvalet få kvala ikväll. Helt själv på banan – det är lite udda och nog rätt svårt att springa en super-tid. Vi får se..

Lyssnar vidare på Lotta Grays bok och tycker om – har börjat följa henne på Instagram och bloggen följer när boken är klar.

Idag har Sanna Lundell lagt ut ett nytt blogginlägg – dom är på Gotland och har det bra hela familjen.

Själv längtar jag till en mysig strand i Marbella..

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *