Längtan & Lisa..

Hade inte haft något emot att sätta mig på ett plan med destination Malaga i morgon förmiddag. I dag har varit en seg dag får se till att det blir mer ”action” i morgon. Men längtar som sagt till Marbella, sol och poolhäng, långa promenader på den jättelånga strandpromenaden , handla i de bra och billiga livmedelsbutikerna eller äta ute på någon prisvärd trevlig restaurang. Wish I was there:)

Lyssnade på Lisa Ekdahls Sommarprogram i går – hon är helt underbar som någon slags väsen. Har ni inte lyssnat så gör det. Det har blivit något fel på mitt BookBeat – av någon outgrundlig anledning så fungerar inte kortet som är kopplat till kontot. Har försökt göra om men det funkar i alla fall inte. Det måste jag lösa för BookBeat vill jag verkligen ha, nu får jag pausa Magdalena Graafs bok och lyssna på lite poddar så länge..

Superbloggerskan Kenza har gift sig i helgen. Bröllopet ägde rum på Rånäs Slott. I Rånäs tillbringade jag alla min barndomssomrar fast på den tiden var inte Slottet upprustat till ett riktigt fint weekend- och konferensställe. Jag kan inte ens riktigt minnas att slottet fanns.. Instagram bilden som Kenza la upp (den ovan) hade mer än 245 000 likes – där ligger man allt i lä när man lägger upp något. Hon måste tjäna grymma pengar på annonser och samarbeten på sin blogg.

Nu leta reda på en podd att lyssna på, kanske en Sommarpratare. Sedan ska jag förstås komma ihåg att läsa bloggen 56kg. Håller mig inom ramen för mitt kaloriintag men ”fel”‘kalorier och så rör jag mig för lite.’Harb lite att jobba på”..

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *