Doktor & Kanelbullar..

Läkartid i morse 08.15 (okristlig tid) men i övrigt så var det ett bra läkarbesök. Efter läkarbesöket åkte vi till grannön och fikade med goda kanelbullar och trevligt sällskap. Känner mig fortfarande inte helt frisk från förkylningen (hoppas bli det i morgon, är trött på att vara förkyld nu). Vilade en stund när jag kom hem innan det var dags för nästa fikabesök, den här gången hos några grannar. Inte så LCHF nyttigt med två fika besök i dag. Nu i kväll nyttigare mat – LCHF rätt igenom. Känner mig nöjd med att jag lyckas hålla min Coca-Cola diet:)

President Trump funderar inte så länge över sina beslut.. Kommunikationchefen har fått sparken efter bara 10 dagar. Har inte koll på om han gjort någon jättetabbe eller bara inte gjort som Trump vill.. Söndra och härska verkar stämma in rätt bra på honom.. Tydligen hade han gjort något skandaluttalande så Trump kanske var lite ”oskyldig” den här gången.

Har lyssnat ca 1,5 timme på Magdalena Graafs bok – den är faktiskt ganska roande med både humor, självdistans och att hon vågar visa sina svaga sidor. Så långt ifrån all Instagram lycka man kan komma. La ut en bild på Facebook häromdagen – det var väldigt länge sedan sist. Jag är verkligen inte aktiv på Facebook nu för tiden..

I morgon måste jag komma ihåg att ringa och beställa tid för klippning/trimning av Tintin och Karisma..

Nu Mitt perfekta liv och friskhetssömn..

xoxo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *