Lunch på grannön..

I dag härlig lunch på grannön. Soligt och fint väder och god mat:) Blommande fin trädgård och mysigt i största allmänhet. Kaloriintaget högre än det borde nu men det fick det verkligen vara värt:)

Tintin & Karisma hade det toppen och fick till och med bada, även om Tintin var lite av en badkruka idag.. Temperaturen i vattnet är rätt ok nu men var en riktig badkruka så något bad blev det inte för mig. Har fortfarande bara badat en gång den här sommaren – bottenrekord..

Sarah Sjöström fortsätter att imponera – galet duktig. Den andra kvartsfinalsmatchen sköt upp i går och skulle spelas i dag klockan 12.00 – har ingen aning om det var Danmark eller Tyskland som gick vidare..

Började lyssna på Magdalena Graafs bok Mitt perfekta liv igår. Den verkar lättlyssnad och värd att lyssna på, hon är öppen och försöker inte göra sig till. Hon verkar vara en sympatisk och gullig person. Ja, vi får se hur fortsättningen blir..

Vi svenskar har slagit konsumtionsrekord i juni – 70 miljarder kronor gjorde vi av med. Livsmedel ökade med 1,7% – vi köper lite dyrare varor och så är det viss inflatation oxå. 4,9% har sådant som kläder mm ökat å här har konsumtionen gått upp rejält. Det är väl vädret som gjort att människor i allmänhet spenderat mer tid i shoppingcenter.. På Instagram verkar det som om var och varannan katt spenderat stora delar av semestern på soliga härliga badorter i södra Europa – skönt.. Längtar till Marbella varje dag..

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *