Mitt perkta..

..liv av Magdalena Graaf blir den nya ljudboken i mina hörlurar. Har ingen aning om den är värd att lysna på men ger den en chans..

Har lyssnat klart på Gränslösa av Carolina Neurath. Skrev ju att den fick en trea men när jag lyssnat klart är det nog en svag trea som gäller. Inte en bok jag hyllar och rekommenderar med andra ord.

Ullevi har varit sprängfyllt med publik och Håkan Hellströms sista spelning på den här turnen och turnerande på obestämd framtid. Har aldrig sett honom live men han måste ju vara grym eftersom han drar sådana ofantliga mängder spelning efter spelning. Fyra getingar fick han av Anders Nunstedt men att döma av alla Facebook och Intstagram inlägg fick han nog fem getingar av publiken.

Läste några av Sanna Lundells blogginlägg och kunde snabbt inse att hennes bloggar INTE handlar om att allt är toppen och evig lycka. Ett handlade bland annat om den på sommaren ständiga krisen inom BB. En tjej som troligtvis skulle föda för tidigt och behövde ligga inn för reservation hade transporterats till Helsingfors! Tydligen har svensk sjukvård köpt in sig på platser i Finland. Jag kan inte annat än hålla med Sanna om att det ju inte är klokt att vi inte kan ha en fungerande BB verksamhet under sommarmånaderna..

Nu lyssna på Magdalena Graafs bok – recension kommer..

xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *