Förkyld..

I dag har jag varit förkyld och känt mig allmänt hängig – inget solande i dag, vädret har varit växlande molnigt och rätt så blåsigt. Hade tänkt titta på kvartsfinalen Sverige mot Nederländerna men missade starttiden.. Trodde matchen skulle börja 20.45 men det var visst 18.45 så missade den precis. Tyvärr gick det inte så bra, men det var kanske väntat, nu är Sverige hur som helst ute ur turneringen..

Bättre gick det för Sarah Sjöström som slog nytt världsrekord! Hon är grymt duktig är väl det minsta man kan säga:)

Lisa Ekdahl har Sommarpratat – tror jag ska lyssna på det. Hon har en så underbar röst och sedan var det hon om under Så mycket bättre tipsade om Antidots:) Nu får Coca-Colan var mina Antidots.. Har hållt mig till min dagliga ranson (har 1,5 burk kvar att konsumera) och det håller mig väl inom ramen för det dagliga kaloriintaget..

På nästa veckas matsedel ska jag hitta något gott recept på asiatisk biffsallad, det är så himla gott och nyttigt med för den delen.. Nu är det bara några dagar kvar av juli och för första gången på tio år och temperaturen inte kommit upp till 30 grader en enda gång. Kvällarna börjar skymma tidigare nu och man får en liten tråkig känsla av att sommaren går mot sitt slut. Lite överdrivet kanske för har man tur kan augusti vara riktigt somrig och fin..

Våra politiker har det lite si och så med semestrarna i år – mycket fokus kring IT-skandalen. Även om jag inte är socialdemokrat så tycker jag att det är synd att Ygeman lämnar sin ministerpost.. Morgan Johansson känns som en lättviktare i jämförelse. Ja, vi har inte sett slutet på den här skandalen ännu..

Har läst några bloggar i dag 56kg (som innehåller rättså mycket reklam), Blondinbella (som verkar hälsosam och lycklig efter skilsmässan) och Sanna Lundell (som är cool och verkar lycklig i största allmänhet).. Kanske är med bloggar som med Instagram – allt är fint och lyckligt:) Ska börja följa 56kg och Sanna Lundell så får vi se..

xoxo

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *