För mycket kolhydrater..

 

 

Här är dagens sammanfattning och då har jag inkluderat en burk Coca-Cola till kvällen. Håller mig med god marginal inom det kalorier jag får stoppa i mig men kolhydrater är för högt och fett för lågt. Ska som sagt göra en veckomatsedel nu i helgen och addera till lite fett. Känner att det är grymt svårt med Coca-Colan så får nog hålla mig till tre burkar per dag även nästa vecka..

Grått och trist väder i dag så har mest hållit mig inne. Har fått något strul med ena ögat men det börjar bli bättre nu som tur är.

Något annat som jag både vill och måste bli bättre på är att ära frukt. Grönsaker oxå för den delen även om jag blivit hyfsat bra på det. Passade på att väga mig idag och har gått ner 0,5 kg – alltid något och sakta men säkert:)

I morgon ska det bli bättre väder så då kanske det kan bli någon timme i solen..

Längtar otroligt mycket till Marbella – nu ikväll är det 28 grader i skuggan. Man behöver inte direkt vakna på morgonen och undra vad det är för väder.. Tror inte det kommer en regndroppe vare sig i juli eller augusti.. Det är så fint därnere .. Lång strandpromenad, fina stränder, blått medelhav och en underbar Gamla Stan.. Längtar..

xoxo

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *