Mamma 77..

I dag skulle Mamma ha fyllt 77 år och som vanligt skiner solen, det har den alltid gjort på Mammas födelsedag. Vi skulle ha firat i trädgården och grillat och haft det mysigt i största allmänhet. Nu får vi fira Mamma utan henne men jag är säker på att hon är med oss ändå. Det går inte en dag utan att jag saknar min fina lilla mamma.

Stefan Löfven gör lite ändringar i regeringen, något måste han ju göra med tanke på ”Transportstyrelseskandalen” Att byta Ygeman mot Morgan Johansson tillhör väl inte det smartaste drag han gjort men enligt uppgift avgick Ygeman på egen begäran och får nog någon ny post som Gruppledare eller så. Morgan Johansson är nog hur som helst både nöjd och stolt. Vi får se hur länge han håller, han har aldrig tillhört mina favoriter..

En favorit (i alla fall så här i inledningen) är en App som heter Fat Secret (hemskt namn).. Här fyller man i sin längd, vikt och hur mycket man vill gå ner. Man fyller i allt man stoppar i sig varje dag/kväll och detta räknas ihop och jämförs med RDI (rekommenderat dagligt intag) Det finns även vissa recept och annat som kan vara bra att veta. Den visar inte bara kalorier utan även tex fett mm. Blir som en dagbok så att man kan hålla koll ordentligt.. Vi får se hur det går. I dag är det i alla fall strikt LCHF middag som gäller. Har dragit ner drastiskt på Coca-Cola konsumtionen i dag. Har googlat för att se om det bästa är att sluta tvärt eller trappa ner och på det finns inget entydigt svar. Om man slutar tvärt så ör det tydligen väldigt jobbigt i 4-8 dagar för att sedan bli jobbigt men inte jättejobbigt. Ska börja dricka Ramlösa och The men sockersuget blir det som kommer vara jättejobbig. Jag får helt enkelt hitta ett sockersubsitut som jag kan ta till i nödfall. Får googla på vad som kan vara bra.. Känner mig hursomhelst jättemotiverad och bara SKA komma ner på min målvikt. Ett helt nytt fenomen för mig som typ aldrig någonsin haft tillstymmelse till extra kilon..

xoxo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *