Family time..

Har tillbringat ett par dagar nu med Pappa, syster Åsa och systersonen Anton.. Mysiga dagar med umgänge och goda middagar. Har verkligen inte hållt mig speciellt bra vare sig till LCHF eller neddragen Coca-Cola konsumtion.. Skärpning från och med i morgon..

Får byta ut Coca-Colan mot mineralvatten – testade Ramlösa Mango och den var god. Har även tetat Loka Crusch men den är det en del socker i så den får jag hoppa över (även om den självklart är bättre att dricka än Coca-Cola..)

Pappa och Åsa är lite av LCHF specialister så jag har både lärt mig en del och fått ett gäng tips.. Blan annat ett tips om en Blogg som heter 56kg som både är en ”vanlig” blogg men även med massor av recept och inspiration. Den ska jag se till att börja följa och hoppas bli inspirerad att hitta nya goda maträtter. Finns även n sajt som heter Kostdokton med både fakta och recept. Det jag tycker är svårast är att hitta ersättare till potatis, pasta och ris. Det är ju lättare på sommaren med grönsaker och sallader till maten..

Det här kanske kan vara något som kan fungera som ersättning ibland, får leta reda på butiker eller sajter där man kan hitta bra LCHF alternativ. Nu har jag bestämt mig för att lyckas med kosten och vikten..

Nog om LCHF – karaktär är det som gäller nu..

Hur som helst så är det mysigt med familjetid – ha tid att bara vara och umgås i lugn och ro. Ha tid att bara sitta ner och prata om allt mellan himmel och jord..

Med håret blir det lite bättre för varje dag så förr eller senare blir det säkert bra..

Har blivit bjuden på Trädgårdsfest den 11:e augusti, ska bli kul och hoppas verkligen att det blir en vädermässigt riktigt fin augustikväll..

xoxo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *