Middag i stan..

Ikväll har jag varit inne i stan – ett riktigt härligt sommar-Stockholm med folk på uteserveringarna. Det verkar oxå vara mycket turister. I morgon blir jag själv turist tillsammans med Pappa, Åsa och Anton:)

Anledningen till besöket i stan var att jag var bjuden på middag på Verandan på Grand -trevligt:) ”Glömde” LCHF och åt det jag kände för vilket var Wallenbergare (bara potatismoset som ”felade” Det var längesedan jag var på Grand – det som imponerar mest är deras fantastiska blomsterarrangemang..

Sommarblommor överallt:)

Det verkar vara en hel del flygstrul. Nu dags igen – 180 resenärer är ”fast” på Kreta. Inga lyxiga hotellvistelser för dem – Apollo har hyst in dem på en flykting-förläggning..

I morgon upp rätt så tidigt – ska åka strax före 09.00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *