Långsam tid..


Typ såhär ser en sjukhuskorridor (fotoförbud men den ser ut ungefär såhär). Till skillnad från den vanliga vardagen så går tiden otroligt långsamt samtidigt som dagarna flyter ihop. Hade ett halvt öga på Talang igår, inte ett program jag tycker är speciellt bra..Snart börjar väl IDOL oxå, samma programkoncept år efter år.. Rättigheter till program koncept som sänds över typ halva världen. Sveriges Mästerkock, Idol and you name it är rättigheter Sverige köpt in och man får absolut inte avvika från konceptets alla delar.. Ett format jag vet är TV Fyras program Bytt är bytt och det har nu det svensks produktionsbolaget sålts vidare till ett antal länder..


Apropå Sveriges Mästerkock så är det nästa vecka som finalen är, blir det Klara eller Gillis som blir Årets Sveriges Mästerkock? Det hade inte varit fel om de kunde genomföra finalen i sjukhusköket här:)

Tänk att vi snart kan börja plocka fram vår- och sommarkläderna.. Får nog lyfta hantlar ett gäng månader om jag ska ha en ärmlös klänning.. Älskar att blommigt kommer tillbaka, är så somrigt ovh härligt..

Nu middag, kommer se ut som grönsak eftersom det är typ det enda jag äter.. Plus kvällsmackorna förstås.

xoxo

2 reaktion på “Långsam tid..

 1. Maria P

  Dessa korridorer väcker starka minnen. Tyckte med kvällsmackorna var bäst. Hoppas du snart får komma hem igen. På tal om blommigt – älsk på det.

  Svara
  1. Eva P Inläggsförfattare

   Hej!
   Såg inte ditt meddelande förrän nu.. Hoppas allt är bra med dig, du ser verkligen ut att må bra och är snyggare än någonsin:)
   Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *