På plats nummer..

..23 dyker helt plötsligt Gunilla upp..Det var väl i sig ingen världssensation för hon älskar ju rampljuset osvsett kanal och format.. Tre avsnitt dyker upp samtidigt, måste i alla fall lyssna på ett innan jag dömer ut det helt.. Vem vet, hon kanske är riktigt bra i podd-format, eller inte.. Borde det inte btw heta The Gunilla Podcasts och inte The Gunillas Podcast.. Det är ju inte direkt ett helt gäng med Gunillor som gör en podcast.. Jag har ingen anledning att klaga på grammatiken eftersom jag själv gör massor av grammatiska fel men om jag skulle döpa en podcast skulle jag nog anstränga mig och korrekturkolla 👻 The devil is in the details.. Nog om det från mitt håll.. Har jag rätt eller fel??

 1. Hur snygg får man vara? Carolina Neurath är beviset på att blondiner inte är dumma:) Ekonomi journalist  på SvD.. har bland annat skrivit om HQ härvan.. Hur som helst så är hennes bok skönlitterär och är den bok jag somnar till nu varje kväll. Inte för att den är dålig, somnar ju alltid till en podd eller en bok..

Om en vecka är det dags för Mello start, det kommer jag definitivt följa..

Nu lite kvällsmat som man sa när jag var liten,..

2 reaktion på “På plats nummer..

 1. Bengt

  Du vet hur man triggar mig 🙂

  Du har rätt. Med min hyfsade (men mycket felbara) engelska kan jag tänka mig följande:
  1. The Gunilla’s podcast
  2. The Gunilla podcasts
  3. Gunilla’s podcasts
  4. (The) podcasts of the Gunilla
  Min gissning är att hon missade genitivapostrofen…

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *