Husmor..

image
I morgon söndag kommer jag inleda dagen med att vara en äkta husmor. Här ska det städas och fixas så att ordningen är total. En vända till Fältan för att fylla på kylskåpet. Se till att det finns ordentligt med bröd och avocado för den dagliga ransonen ett antal dagar framöver. Ska även köpa några kvistar snittblommor till mina mini vaser så att trivselkänslan ökar. Boka tid i tvättstugan.
Ordning, reda & trivsel ska vara på plats inför en tuff arbetsvecka.

image
Sedan dags för duch och byta karaktär från Husmor till något lite mer passande för ett möte. Ett möte om huruvida Spökskrivandet ska bli av och diskussion kring de efterföljande saker som skulle göra det hela till ett långsiktigt projekt och inte bara en aktivitet. Spännande och lovande.. Fingers crossed.

Det mötet lär ta ett gäng timmar så sedan är det tillbaka hem för den osvikliga rutinen med Veckans To Do lista. Kommande vecka är den mer än lång så det gäller både att ta viss hjälp och sedan inse att planeringen av To Do listan är A & O. Räcker inte med en vanlig lista utan oxå inrutat när olika saker ska göras..
Måste med andra ord vara något ett super kontroll freak hela nästa vecka..

Nu lite ljudbok och sedan sömn så att husmor vaknar pigg och i god tid i morgon..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.