Wahlgren & Wistam..

..blir min sånglektyr ikväll tror jag eller om jag fortsätter lyssna på boken.. I morgon ska jag ladda ner boken Konsten att njuta av livet men ändå få saker gjorda. Låter som en bok skriven för mig. Det lär visa sig..

image
Tänk om man hade ett sånt här hårsvall – måste erkänna att jag är mer än avundsjuk..
Får köpa en peruk kanske, då skulle jag kanske kunna få ett hårsvall som gjorde mig riktigt lycklig. Men det står knappast överst på priolistan. Jag skulle gissa på att de är svindyra om de ska äkta ut och inte flyga av om det råkar blåsa upp lite. Så den tanken lägger vi åt sidan helt enkelt. Finns betydligt viktigare saker att fixa innan det ens skulle komma på fråga att överväga en sådan. Här sitter jag och gnäller över något så banalt som håret när andra är sjuka eller inte har mat för dagen, borde skämmas. Men vissa dagar har man rätt att tycka lite synd om sig själv och just bara tänka på sig själv. Jag får skylla på det.

image
När man är på det humöret så får man tänka som bilden på texten. För precis så är det. Dessutom är det ingen i hela världen som går omkring och är på toppenhumör 365 dagar per år. Om det verkar så är det bara bra på att dölja det. Men att vara bra på att dölja det är väl ingenting att eftersträva, det är inget fel på att vars på dåligt humör eller känna sig svag ibland och definitivt inget fel att visa det heller. Det är ändå ingen som går på att man är super happy jämt och att visa sig svag ibland är ingen svaghet utan en styrka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.