Socialstyrelsens råd..

image
Kommer ni håg Socialdtyrelsens gamla råd om att man skulle äta 6-8 skivor bröd om dagen. Då var det inte så noga med om det vsr ljust, mörkt eller fiberrikt bröd. Bröd som bröd tyckte man väl då. Men nu handlar inte det här om Socialstyrelsen eller om bröd utan vikt. Jag har gått upp någonstans mellan 6-8 kilo. Har inte vägt mig på ett brs tag och har väl tyckt stt magens omfång ökat rätt rejält. Men 6-8 kg, det blev som en slags jättechock. Bara att ta itu med vardagsmotionen så ska jag väl få bukt med det.

image
Tänk att det såg så här på Fredriksborg i november, med blåklinten som blommande. Vi har då sannerligen haft en udda vinter.

Nu ska jag få hjälp med min iPad

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.