Jul Jul Strålande Jul..

Vaknar vid halv tio till strålande sol och fågelkvitter. Karismas ettårs-dag och min allra första julafton ensam. Ensam är jag ju inte, har ju Karisma & Tintin som sällskap. Inte sämsta sällskapet man kan ha:) Jag känner att det här är precis vad jag behöver. Total avkoppling och bara vara.. Äta när jag är hungrig, sova när jag är trött och inte ett enda måste så långt ögat når. Just nu når det förvisso inte så himla långt för jag fick en släng av ögoninfektion, antagligen på flyget. Men inget som inte går bort snart och ont gör det inte heller. Kan till och med ha linserna i även om en optiker säkert inte riktig varit enig i den frågan..

image
Det lär inte dyka upp någon tomte efter Kalle & hans vänner. Men fick några julklappar innan jag åkte som jag tagit med mig. I somras köpte jag en dunväst till Karisma, den ska hon få idag. Hon är precis som mig, fryser typ jämt. Så den kommer hon gilla för det är lite kyligt på morgonen och sent på kvällen här. Tintin får en jeansväst, han har så mycket päls så någon risk för att han ska frysa finns inte..

Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra idag. Men julen var ju förr den stora tvagardagen så ett hundbad är nog på sin plats..

Kram & God Jul ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.