Förkyld:(

image
Så typiskt, jag vet att det sägs vara en myt men det tror jag inte på.. Det är lättare att bli förkyld på ett flygplan där ca 200 personer befinner sig i ett utrymme med sisådär bra luftcirkulation. Oavsett anledning så är jag i dag förkyld och har ont i halsen. Men det där med halsen är inte så farligt och någon feber har jag inte. Så det är bara att köra på och fullfölja dagens plan. Kommer väl fullkomligt stupa i säng när jag kommer hem igen vid 23.00 tiden..

image
Först ut är besök hos Jenny min underbara frisör. Inte för att hon kan göra super underverk son att förlänga håret bara genom att titta på det men mitt risiga hår kommer få klippta toppar, lite Olaplex och sedan kommer det se ut som om jag fått nytt hår. Mer mirakel än så behöver jag verkligen inte när det gäller håret i alla fall.

Sedan lite ärenden innan möte med Figge och Daniel och sedan rasslar dagen och kvällen vidare. Röda strumpor får jag inte glömma, det borde dom ha på Åhléns vid Östermalmstorg kan man tycka..

Börjar få lite bråttom att ge mig av men det känns inte så lockande att ge sig ut i kylan.
Har inte kollat vädret men jag kan bara ana att det är läskiga minusgrader..

Kram 🙊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.