Håltimmar med mycket att fixa..

image
Jag tillhör en utdöende art som fortfarande har papperskalender. Jag har redan köpt en som jag använder för var andra är, tex Linda på Diggiloo turnén och Hanna på sina spelningar och annat. Men har helt glömt mig själv. Så prio ett på håltimmen i morgon är en kalender för 2016 för mig och bara mig. Brukar köpa en sådan där billig på Åhléns som man kan stoppa i egen framsida på. Har även en A5 Filofax variant sedan tidigare. Den är fin men så jäkla tung så jag undviker att ha med den i handväskan som då mest liknar en trunk. Nej, får bli en sådan där billig och lätthanterlig sak för 2016. Då kanske jag till och med kan komma ihåg var jag ska vara och när:)

image
Liten inspirationsbild till julklapparna. Ska försöka få till det åtminstone till de vuxnas julklappar. Får göra dem sent så inte tallriset torkar för mycket och det är tallbarr överallt under granen mm. Bäst att köpa fyrkantiga paket eller lägga dem i en fyrkantig låda om jag ska få till det snyggt. För om det är något jag inte är bra på så är det att slå in paket. Det brukar synas rätt tydligt under granen att det antingen är jag eller något av barnen som gjort sitt bästa för att slå in vissa av alla de paket som ligger där lite huller om buller under granen. Men i år, ja då ska jag slå alla med häpnad:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.