Hjälp av en Uggla

image
Även om man försöker hålla koll på bollarna i luften så är det lätt hänt att någon tyvärr faller bort. Missade att följa upp att jag fått bekräftelse från Person A så att den tekniska undersökningen kunde genomföras på Person Bs hus idag. Problemet var inte att dom inte kom in utan att det skulle röjas lite i ett förråd så besiktningsmannen kom in och att en stege skulle finnas på plats. Vaknade till missat samtal, men bara ett så jag hoppas att det gick bra ändå. Ska självklart följa upp!
Men måste få bort den grymma stelheten i kroppen som jag vaknade med. ONT gör det både här och där, känner mig som en tennsoldat med sisådär 100 år på nacken. I dag får det bli en ta hand om sig själv dag till stora delar med enkla små saker som bockas från To Do listan.

image
I dag får helt enkelt bli en framtidsdag så att jag både får energi och inte börjar framtiden med att tappa bollar. Inte för att jag hundra bollar i framtidsluften men några är det och i dag ska de plockas ner, en efter en. Känner mig klok som uggla:)

Apropå ugglor, det här kommer låta som om jag skulle besöka söka hjälp eller hittar på men jag lovar det är sant. När någonting inte är som det ska men jag inte är medveten om det (ännu) så drömmer jag om Magnus Uggla. Slår aldrig fel. Han dyker upp i olika sammanhang i mina drömmar och lika säkert som Fröken Ur vet jag att det är något som inte är som det ska.
Vi har väl alla någon form av inre kompass och mått av att kunna känna saker men inte veta exakt vad det är så jag är tacksam över att ha en så synlig ”uggla” som uppmärksammar mig..
Har inte drömt om Herr Uggla i natt men kom bara att tänka på det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.