Tradera med mera..

image
I dag fick jag äntligen till det och la upp 6 plagg på Tradera. Auktionen slut 26/11. Får vi se om jag drar in några pengar på det. Har mer att sälja men det bästa är att inte köra för många plagg samtidigt som man håller på med allt annat. Lagom är bäst:) Hur som helst ska jag se till att hinna med en vända till innan jag åker och för pengarna jag får in unna mig något. Ett par glasögon kanske, inte så superkul ”unna sig” grej kanske men något jag faktiskt behöver.

image
Utöver Tradera fixet, som typ tog en halvtimme, har jag hunnit med en massa annat.
Det tar på det och nu när jag inte är ensam längre går det rejält mycket snabbare så 30/12 känns inte alls som någon utopi. Nästa vecka blir lite mer mötesintensiv. Planerar så att jag har så många möten som möjligt samma dag. Tisdag nästa blir en sådan. Måste oxå hinna med att boka in en klipptid innan jag åker. Vill göra en sådan där Opiflex behandling samtidigt (eller vad det nu hette, bra var det i alla fall). Bäst att maila Jenny i kväll och kolla tider.

Dricker min Trebocca varje dag och till och med köpt Proviva. Det är väl hösten och mörkret men man känner sig ju så galet trött.
Så var det ju flygbiljetten oxå. Måste börja bevaka avgångar och priser.

I morgon premiär för Hanna och dom för O – olika öden kan man säga..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.