Köttbullar..

image
Sitter just nu i soffan hemma hos några kompisar och blir lite bortskämd. I köket lagas det äkta hemlagad husmanskost i form av köttbullar. Ska bli så gott! En skål med morotsstavar, ett glas Coca-Cola, brasa och massor av tända ljus = det kan vara riktigt mysigt med grå & trist höst.

På nyheterna rapporteras såklart om terrordåden. Fem är gripna, inte för att det hjälper dem som drabbas men det känns ändå bättre att de får det straff de förtjänar och inte kommer undan. Många har ställt in konserter etc men jag tycker Madonna gjorde helt rätt. Berättade att hon övervägt att ställa in men bestämde sig för att inte låta det onda vinna & höll ett brandtal innan konserten. Bra gjort Madonna!

image
Jag vet att jag borde följa med i nyhets rapporteringen men unnar mig lite Sol istället. Ett Solsidan marathon med de tidigare avsnitten (1-4) innan det är dags för kvällens femte avsnitt.

Kan för övrigt berätta att jag lyssnade klart på HELA Martina Hags bok ”Det är något som inte stämmer” innan jag somnade i natt. Lite drygt fyra timmar, kan med andra ord säga till alla läs, lyssna för den är bra!

Nu till Solsidan!

Kram ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.