Rövardotter..

image
Har lyssnat på mer än 10 timmar och har väl ca 2 timmar kvar. Rekommenderar er att läsa eller lyssna på den. Starkt att bli allt annat än en total galning efter den uppväxten och med de föräldrarna. Det är något jag själv kan vara väldigt tacksam över, en stabil och trygg barndom och uppväxt. Kommer antagligen somna sent, svårt att inte låta bli att lyssna klart på boken. Har säkert kommit någon ny kul bok att ladda ner när jag är klar med den här.

image
Ni vet boken som aldrig kommer bli utgiven:)
En anledning kan nog vara att jag inte alls är disciplinerad när det gäller texten ovan. Fast det är klart, när jag kommit i kapp med allt kommer jag ju ha oceaner av tid jämfört med nu. Tänk vad jag ser fram emot det..

image
Något annat jag ser fram enot är all god mat jag kommer äta i Marbella. Frukost, lunch & middag och massor av kvalitetstid med min lilla familj. Saknar dom verkligen, Karisma & Tintin kommer bli alldeles galna av lycka precis som jag..

Kram 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.