En på många sätt..

image
..givande helg har jag nu bakom mig när jag ligger i min säng och reflekterar över helgen.
10 personer på en skrivarkurs med Dag Öhrlund, en av Sveriges mest hårdkokta deckarförfattare. 10 personer från alla håll och kanter och med helt olika bakgrunder tussas ihop för en helg. Alla med en gemensam nämnare; önskan och kärleken till att skriva. En del med riktiga författarambitioner, andra som mig själv som skriver för min egen skull. Det spelade ingen roll vad ditt syfte var, hur långt du kommit i din skrivarprocess, jag är säker på att vi alla fick ut mycket av den.

Vi lärde känna varandra, människor som aldrig annars hade mötts. Det fanns en respektfull rakhet som genomsyrade allt som sades i både samtal och feedback. Jag fick en helt ny vän, Rebecca som jag är säker på att jag kommer träffa många gånger fram över. Britt som jag med säkerhet kommer hålla mailkontakt med och Joakim vars egenutgivna bok Mördaren inom oss som jag garanterat kommer beställa av honom.

Ja, det var för mig en välbehövlig flykt från vardagen. To Do listan är klar och i morgon bitti börjar en ny vecka med en späckad kalender..

Kram 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.