Bohuslän, Göteborg & hem..

image
Klockan är 20.00 och temperaturen är tydligen 23 grader. På dan i dag har det varit riktigt varmt och skönt. Hemmakväll som gäller. Vi åt någonslags mellanting mellan lunch och middag vid halv tre tiden på Mr Wok så någon middag behövs inte i dag. I morgon kommer Daniel och då ska vi köra ett riktigt arbetspass som avslutas med middag, kanske på Mamma Angela eller någon annan restaurang utmed strandpromenaden inne i Marbella stad.

image
Jag vet att det knappt syns på bilden men såg en så fin figur som bar på en korg. Affären var stängd för siesta men måste gå dit och kolla vad den kostar. Den är som gjord för min sida av badrummets bänk med dubbelhandfat. Skulle bli både snyggt och praktiskt. Kunna stoppa ner de där viktiga grejerna man ska komma i håg att smörja in sig med etc utan att ha allt framme. Hoppas den inte är så dyr..

image
Är ju inte så många dagar kvar här innan det är dags att åka till Stockholm igen. I helgen har det väl varit riktig brittsommar men oktober kommer med all sannolikhet bli precis så som oktober brukar vara, dvs både vacker och trist.
Blir väl ca 10 dagar i Stockholm innan jag åker ”hem” igen. Det där med hem är totalt förvirrande. Ser verkligen fran emot skrivarhelgen i Bohuslän nästa helg. Ska verkligen fokusera på att lyssna och lära mig så mycket som möjligt. Någon dag senare ska jag åka till Göteborg med Linda. Har dessutom äntligen fått till en träff med Smulan. Hon har då inte haft ett lätt år med separation och sin pappas död. Hon är väl 10 år yngre än mig och har varken mamma eller pappa kvar.
Livet är helt enkelt inte rättvist..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.