Vakten..

image
Har en liten vakt som suttit intill min resväska, rädd för att jag ska åka igen. Har nu flyttat den och ställt in den i tvättstugan så slipper hon oroa sig. Tintin har oxå hängt runt och hållt uppsikt över mig och min närhet till väskan. Sötnosar ❤️

image
Det där jäkla fallet häromdagen gör att jag har lite ont i benet och klarar inte att promenera utmed havet:( Ska åka till doktorn i morgon för såret ser så där ut och det gör lite för ont för att inte en doktor i alla fall ska en titt. Råkade ramla igår oxå men det var av en helt annan orsak. Halkade på någon plastskiva som av någon anledning låg på gatan och som jag inte såg. Men det var ingen fara. Men nu hoppar jag gärna över att ramla på ett tag.

Ikväll hemma kväll, bara vila och tittar nu med ett halvt öga på Idol. I morgon däremot skulle jag gärna ta en sväng till Gamla stan och kolla lite innan en god middag på tex Tempura eller någon annan trevlig restaurang.

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.