Tillbaka på fastlandet..

image
Hej då Visby & tack för en härlig vistelse med solsken och verkligen varmt för att vara mitten av september. Det kommer inte dröja 30 år innan jag gör nästa besök, det är ett som är säkert. Säkert är oxå att besöket inte kommer ske under den så kallade Stockholms-veckan:). Nästa gång ska en bil vara med oxå så att man kan åka runt och se allt det vackra Gotland har att erbjuda. Men det kommer nog dröja något år innan nästa besök blir av, man säger och tror att man ska hinna med så mycket sedan blir det inte riktigt så..

image
Trodde ju att jag skulle få se Karisma & Tintin igen på torsdag. Tyvärr verkar det svårt. Inte en flygbiljett att få tag i förrän på lördag, men får göra en riktig search i morgon. Vill åka på torsdag!!

To Do listan är klar – check
Flygbiljetter – noll check och lätt panik
Nu ska jag strax gå och lägga mig och skicka iväg ett gäng mail och läsa ett gäng ska oxå göras. Har fått några boktips i helgen så jag ska kolla om de finns på Storytel. Bra böcker kan man aldrig få för många, lästa alltså. Annars är jag en sådan person som inte tycker om att ha massa bokhyllor och böcker kvar när jag läst dem. Så jag brukar försöka tänka ut vem som skulle gilla den och ge bort dem.
Försökte mig ju på ett litet projekt här på bloggen att ge bort dem mot att någon som ville ha den skulle skänka 100kr tillvälgörande ändamål. Gick sådär,gav upp tyvärr. Har väl för dåliga böcker eller för snåla läsare:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.