Döskallar & annat..

image
Den här tunikan hittade jag hos Linda Vista igår, tycker den är som klippt och skuren för en viss person.. Avslöjar inte vem är utsn hoppas kunna lägga upp en bild med tunikan på personen istället. Linda Vista ligger på Grev Turegatah 25 och de gör manikyr, gellack, ansiktsbehandlingar & allt möjligt. Dessutom säljer de enstaka kläder och massa fina annorlunda smycken. Duktiga, trevliga & bra priser. Rekommenderas verkligen!

image
Min fina väninna Psulina ”Förvaringsdrottningen” hade föreläsning på IKEA i går igen. 120 personer kom och lyssnade – jättekul. Jag har en liten ide för henne.. Får vi se vad hon tycker om den..

imageimage
Två saker önskar jag mig av den här helgen;
1. Hav & Trevligheter
2. Att jag hittar den här boken, tror jag är i stort behov av att läsa & lära från den:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.