Dubelldate..

image
I dag är det minsann dubbeldate har jag kommit på. Först med mannen på bilden Klas Lindberg, gift med min väninna Josefine. Men vi har den
del saker ”ihop” så ibland träffas vi för en lunch. Träffades på Luzette, jag kom i tid men vi hann tyvärr inte dricka upp kaffet. Brandlarm och hela Centralen skulle utrymmas. De stackars servitriserna fick rusa efter alla och försöka ta betalt så gott det gick. Vi gjorde i alla fall rätt för oss.

Efter den ”dramatiska” avslutningen på lunchen en sväng in på Åhléns. Har nog inte vsrit där på ett år. De hade gjort om en hel del. Men var bara där en kort stund, sedan hemåt.

Klockan 18.00 är det dags för nästa ”date” med Palle som jag inte sett skymten av sedan Fredriksborg invigdes. Innan dessvärre det nog oxå ett par år sedan vi sågs. Förr när jag jobbade på Coca-Cola och han på Spendrups umgicks vi hur mycket som helst. Sedan flyttade han till Växjö och de där bokade träffarna blev av någon anledning alltid inställda. Hans barn har bergis flyttat hemifrån – blir livrädd när jag tänker på hur många år som gått..

Nu fixa till mig!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.