In the Air..

image
Skriver den här bloggen på planet. Tycker att vi flugit i evigheter men upptäckte just att det bara gått 1,5 timme lite drygt. Hoppas vi har lite medvind så att vi landar tidigare än planerat. Har gjort hela veckans planering och hela To Do listan. Klipptid bokad, nageltid bokad, check. Laddade ju ner en hel del böcker igår kväll så just nu lyssnar jag på (började i går kväll) på Lasse Holms bok. Han är medförfattare och uppläsare. Lite rörig när de hoppar fram och tillbaka i olika tidsepoker men oxå en hel del roliga anedokter. Han har ju verkligen hängt med ett tag och för att ha passerat 70 ser han oförskämt pigg & fräsch ut. Lite skillnad på honom och Keith Richards om man säger så. Men de har nog levt väldigt oliks liv, till Lasse Holms fördel.

image
Hann inte med någon träff med Lucia den här vändan. Det får jag ta och kompensera när jag kommer ner nästa gång..

image
Om några timmar är jag ”hemma” igen på Banergstan. Med lite tur kan jag snart flytta till en vindsvåning på Linnégatan. Hjälp mig hålla tummarna:) Älskar vindsvåningar och Linnégatan har lite närmare till allt. Beroende på nummer förstås. Men vindsvåning är prio ett och nummer prio två. Behöver promenera lite mer för att få ordning på
benen och stärks skelettet. Måste oxå skärpa mig och komma ihåg att ta mina kalktabletter varje dag.

Nu ska jag byta bok, får se vilken det blir och hoppas att tiden går lite fortare ( för en gångs skull, annars klagar jag mest på att tiden går för fort).

Kram 🐘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.