Middag på höjden..

image
Middag hos vänner uppe på höjden, en
bit bort närmare bestämt i Mijas. Grillade supergoda revbensspjäll på altanen med solnedgången i synfältet. Det sägs att det är lite kallt för säsongen, vad vet jag – tycker det defintivt är varmt tillräckligt. Men sola har jag inte haft tid med, men det gör ingenting. Bättre att sätta check på To Do listan än att slappa i en solstol. Det får bli sedan.

I morgon får det allt bli en tur till Gamla Stan – har inte varit där på superlänge. Har sett på huvudgatan att det öppnat en del nya butiker, bland annat en ny Zara Home och en del annat som ser kul ut.

image
Ett trevligt initiativ har Ingmari på Södran startat; Korv med Bubbel på onsdagar kl 12.00. Lite kul mitt i veckan så där. Tyvärr kunde jsg inte gå på premiären i onsdags, får bli vid ett annat tillfälle..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.