23 grader..

image
Sitter ute i soffan på nedre altanen och bara njuter. 23 grader och klockan är 21, vågorna rullar in rätt rejält och jag är så tacksam över att jag just här och just nu har det så bra. Har varit otroligt trött i dag, bytte därför dag så att Daniel kommer i morgon istället så har jag ägnat mig åt vila och lite småfix idag. Nya tag i morgon och ska det gå undan med en ”jäkla” fart. Fotboll på TV:n, kommer väl gå in och titta med ett halvt öga samtidigt som jag gör något annat..

image
Har hur som helst fått till det där med Hemma SPA i dag, så nu är jag fixad från topp till tå och ska inviga produkterna från Kathrine ikväll innan bedtime. Naglarna fixade jag i går men de börjar redan bli lite avskavda här och där så tid hos Linda Vista måste bokad till nästa vecka. Känner inte för att ta mig till Puerto Banus och få dem fixade här när jag är nere så kort tid. Sedan vill jag dessutom gärna träffa Linda oxå såklart, var ett bra tag sedan sist.

image
Den här bilden har jag ”stulit” från en gammal kollega Figge i Köpenhamn. Tyckte bara att den var så underbart härlig och dessutom påminner lite om mig när jag träffar hästar. Tacka vet jag hundar, elefanter & kossor. Skulle väl inte vara så himla tuff om jag träffade en elefant heller för den delen, men jag älskar dem ändå. Så där lite på avstånd då helst.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.