Nu var jag lite modig..

image
Jag tog mod till mig och la ut mitt lilla mini Sommar program på Facebook. Ni vet hur det är när man hör sin egen röst och allt det där. Sedan la förlaget oxå ut det men det vet jag inte om alla ser, hoppas inte för annars verkar jag ju knäpp som har det med två gånger. Hur man får någon länk hit har jag inte fattat, för Björn på bilden och jag är nog av samma kaliber när det gäller tekniska kunskaper. Så om någon vill lyssna får ni kolla på min Facebook sida för där ligger det.

image
Såg den här bilden i dag på Fredriksborgs FB sida, tycker den är så fin. Det är våra bryggplstser som vi har sedan i somras, dom behövde vi verkligen. I byggnaden ni ser, Norra Pontonjären, ska vi få till ett 120 kvm stort hotellrum. Hoppas Hoppas att vi kan få till det till nästa sommar. Kommer bli ett helt unikt hotellrum som kommer locka utländska turister. Det blir ju väldigt speciellt och för dem även exotiskt.

image
Jag är hur som helst otroligt glad över att vara tillbaka i Marbella. Bara jag klev ur flygplatsterminalen och kände lukten, luften och temperaturen blev jag glad. Den här gången kommer jag inte vara nere så himla länge, åker hem igen den 14/9. Men till dess är det 10 dagar:)
Har fått iväg lite jobb och ska fortsätta i morgon. Framåt går det och skönt känns det.. Blev ingen middag ute ikväll – sparar det till i morgon och kombinerar med lite ”sakta vi gå genom gamla stan”.,

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.