Är allt lite nyfiken..

image
..på när mitt”sommar” prat kommer läggas upp i dag på förlagets hemsida. Har ju inte hört det själv. Så kollar mellan varven men än har det inte dykt upp.

Glädjeyran här går inte riktigt över för Karisma och Tintin. Härligt att få känna sig riktigt uppskattad:)

Träffat Pappa världens kortis – typ en halvtimme. Jag landade i natt och han stannade förbi här en stund på väg till flygplatsen. Nu säger han att han ska vara hemma till 29/9. Vi får väl se, ibland dyker han upp tidigare än han tänkt.

image
Ikväll måste jag få lite gjort. I dag på dagen har jag mest varit med hundarna, handlat mm. Så ett kort pass får det bli i kväll. Tror det blir enkel middag ute, skulle ge energi att promenera en kort stund i Gamla Stan och äta något enkelt. Bara få känna att man är tillbaka i Marbella. Just nu är ena altandörren öppen och jag hör mina älskade vågor rulla in och jag får sådan ro. Nästan sövande..

Kram 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.