C J P..

image
Expressen avslöjar Charlotte Jensen Perrelli kommer hon att heter efter bröllopet men behåller sitt vanliga namn som artistnamn. Så nu vet ni det om ni inte läst Expressen. En ny väska med de nya initialerna har hon med sig i bagaget, från Louis Vitton. Så det så.
Någon bröllopsklänning har inte visats och heller inte spekulerats i. Jag tror att hon kommer ha ungefär sådana här skor, sedan orkar jag inte gissa längre.

Själv kom jsg på att jag missat att boka tid för naglarna innan bröllopet. Får se i morgon om jag kan få till det. Men det är ju inte jag som är bruden så jag tror mina naglar klarar bröllopet utan att jag behövet skämmas.

image
I morgon är jag bjuden till Linda Vista, hoppas jag hinner dit innan middagen klockan 20.00. Då kan jag kolla nageltid & lite annat. Tydligen ska Regina Lund vara där och berätta om sin andliga resa. Låter lite välbehövligt med en andlig resa så kanske man ska stressa på så att man hinner dit & lyssna lite..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.