Teknikens utveckling..

image
..är det nog knappast något område där jag ligger i framkant. Kör fortfarande med min papperskalender, To Do listor på papper etc. Har provat så många gånger att köra med elektronisk kalender i telefonen och och det har slutst likadant varje gång. Jag har uteblivit från möten etc hur många gånger som helst så nu kör jag med min trotjänare för typ evigt.

Ikväll blir det middag hemma, vill nog se årets sista Allsång på Skansen. Ska tydligen bli något alldeles extra, vi får väl se. När Allsång på Skansen är slut är det lite som om sommaren är slut. Skolorna börjsr, allt går tillbaka till det vanliga..

Dagen till ära är både Karisma & Tintin nybadade och luktar så gott. Beatriz Pinills kommer klockan 11.00 så jsg ska gå och fixa till mig lite. Vi får se hur det går med mitt dussin rävar bakom örat. Min känsla – inget vidare.. Detta är inte Soaniens mest kloka och generösa fsmilj. Rapport kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.