Så gott..

image
Åt middag med Ulrika & Daniel på Garum som ligger på strandpromenaden och med hela havet framför sig. Drack en Strawberry Daquri till fördrink som var himmelskt uppfriskande och god. Räkspetten med tillbehör till förrätt fick en 5:a i betyg och min udda varmrätt lasagne med tre sorters ost mozzarella, parmesan och halumni var hur god som helst. Till efterrätt en Pina Colada. Det bästa med restaurangen förutom läget och den goda maten är att det verkligen är prisvärt. Inte konstigt att det är fullt jämt. Tillhör nu efter två besök garanterat en av favoriterna i Marbella.

image
Måste ta och tänka till ordentligt på det där med kavaljer till bröllopet. Går ju bara inte att två veckor innan meddela att man kommer utan kavaljer, det kommer strula till hela bordsplaceringen och Johanna som vill ha FULL koll kommer få något i närheten av digital panik och det vill jag verkligen inte utsätta henne för.. Det ska nog lösa sig, det är jag rätt säker på.. Skulle så himla gärna få till den där överraskningen i kyrkan oxå. Bara måste försöka få till det, kanske kan ta Cissi D till hjälp att pussla ihop det.

I morgon kl 11.00 kommer Beatriz Pinilla hit och fikar med mig. Det är hennes familj som byggt de lägenhetskomplex som vi bor i och som således äger de lägenheter som inte är sålda.. Jag har en liten räv bakom örat med den fikan, eller är det kanske mer fair att säga ett dussin. Men sannolikheten att jag lyckas är 2 på 100, men det kostar inget att försöka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.