Klasskillnader & hemmahäng..

image
Det blev ingen middag på restaurang utan en extremt lugn och avkopplande kväll hemma. Kändes som rätt beslut eftersom de senaste dagarna varit rätt så intensiva och några av de kommande likaså.
Har laddat ner några nya ljudböcker och tänker lyssna och vila. Har bett Tom att fixa fram Fredrik Eklunds bok Sälj på engelska till de andra på Lotus. Han fick min på svenska. Vill att alla läser den och tar till sig av de områden de kan lära sig något av och förbättra, precis som jag själv gjort.

image
Såg den här bilden från Calcutta som en av mina indiska FB-vänner lagt upp. Jag skulle skämmas ögonen ur mig att sitta i den rickshawn men klasskillnaderna är ju minst sagt stora i Indien. Tjock är han dessutom så han hade behövt motionen att ta sig fram i vattnet.

Såg med ett halvt öga på programmet Ullated. Är nog en av, procentuellt sett, få svenskar som aldrig varit där. Har bara aldrig varit i närheten för det är absolut inget fel på Ullared. Perfekt för tex barnfamiljer att handla massa billiga barnkläder mm. Så någon gång får jag allt se till att komma dit och besöka detta fenomen. För det är ju faktiskt ett fenomen med dess långa köer för att få komma in i ett varuhus, antalet besökare per dag, bussresor från när & fjärran som åker dit och alla fyndar hej vilt.

Ser fram emot en eftermiddagstur i Gamla stan i morgon så länge. Där kan man oxå göra fynd i de små butikerna i de slingrande gränderna. Det är annat det än Dior & Co i Puerto Banus, inte riktigt aktuellt med några fynd där. I alla fall inte för min plånbok..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.