Sopprot..

I natt har jag verkligen sovit som en sopprot, hur dåligt som helst. Lyssnade alldeles för länge på Skymningsflickan av Katarina Wennstam. Somnade till slut men vaknade ett gäng gånger. Ja, ni vet en äkta dålig nattsömn helt enkelt. Men inget att göra åt det mer än att sätta igång och jobba och hoppas på en riktigt god nattsömn i natt.

Lite gäster kommer senare. Tänkte fräckt förena nytta med nöje och se till så att jag får skrivare etc att fungera. Blir handikappad när allt måste mailas till Lotus och hämtas upp etc. Extremt ineffektivt. Sedan är det möte här med alla som äger en lägenhet här kl 18.00. Förberedelse inför morgondagens möte med familjen Pinilla (byggherren och de som äger de lägenheter som ännu inte är sålda). Lär nog vara minst två advokater med på mötet i morgon misstänker jag för det finns vissa upprörda känslor både här och där. Vi får se hur det går, inte mer med det heller.

image

Längtar efter snittblommor. Det blommar fantastiskt fint överallt ute, hur de nu klarar torkan, kan inte minnas när det regnade sist. Får se om man vågar ta sig in till Puerto Banus något den här veckan. Lär vara precis hur mycket folk som helst överallt där. Får passa på att åka dit en förmiddag då är det nog lite mindre folk ute på stan. Antingen sover de eller så är de på stranden får jag hoppas.

Har bara bestämt mig för att detta måste/ska vara en effektiv vecka. Har en del att ta tag i som jag inte vill ha hängande över mig. Ingen lär göra dem åt mig så det är bara att sätta igång..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.