Vilodagen..

image
Godmorgon var väl kanske att ta i för de allra flesta, även om vi alla nog sover lite längre på just söndagar. Själv vaknafe jag strax innan 10.00. Blev lite sent igår innan man väl kom till sängs..

image
Hur som helst jättetrevlig & god middag med Daniel & Ulrika. De kom ju ner fredag natt och ska stanna i 2 veckor. I går kväll kom Jonny, även det en gammal jobbarkompis ner, och ska stanna med sin familj på till på fredag. Så någon brist på umgänge kommer jag inte att ha den kommande tiden. Sedan är det ju som sagt dags att åka två veckor till Sverige. Med i bagaget måste det finnas en del färdigarbetat arbete så jag kan inte ligga på latsidan de kommande två veckorna. I dag är det ”dåligt” väder – mulet och lite blåsigt. Efter hur många veckor som helst med skyhöga temperaturer och inte ett moln måste jag säga att jag tycker att det är skönt med lite svalka.

image
Jag hoppas att det var en riktig trevlig & härlig Pride parad i går. Att hela Stockholm flödade av kärlek och fördomsfrihet.

Lite smått ska jag se till att få gjort i dag men mycket vila. I morgon till och med onsdag fullt ös på jobbfronten.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.